Over ons

 
Het belang van een schone, frisse werkomgeving wordt steeds meer onderkend. Mensen werken prettiger als de werkplek schoon is. Voor u als werkgever is schoonmaakwerk niet zo vanzelfsprekend als voor ons. Schoonmaakbedrijf Nansink is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van schoonmaak. Voor het schoonmaken en -houden van alle soorten gebouwen staat Nansink voor u klaar.

 

Onze medewerkers
Wie bij Schoonmaakbedrijf Nansink komt werken, krijgt een gedegen opleiding en bedrijfskleding. Altijd herkenbaar dus en altijd vakkundig, dat kenmerkt een medewerker van Nansink.

 

Klein bedrijf
Doordat wij een klein bedrijf zijn met 17 medewerkers, zult u merken dat u altijd vakkundig en snel geholpen wordt. Korte lijnen, iedereen kent iedereen en iedereen is ter zake kundig. In noodgevallen zijn wij altijd snel ter plekke, u kunt ons 24 uur per dag bereiken.

 

Wat doen wij?
Natuurlijk maken wij gebouwen, vloeren en beglazing schoon, maar als u andere, minder voor de hand liggende schoonmaakklussen heeft, neem dan contact met ons op.

 

Periodiek of eenmalig
Regelmaat is heel belangrijk bij het schoonhouden van uw pand. Schoonmaakbedrijf Nansink kan u daarin bijstaan. Altijd een schone omgeving, wij nemen de hele organisatie van uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Maar ook voor eenmalige schoonmaakklussen kunt u bij Nansink terecht. Een grote schoonmaakbeurt bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een gevelreiniging. Laat een offerte op maat maken.